Петар Милатовић Острошки: Коначно имам за кога да гласам 11. јуна 2023. године

Др Владимир Лепосавић
Коначно имам за кога да гласам 11. јуна 2023. године.  Гласаћу за листу «ПРАВДА ЗА СВЕ» коју предводи најчаснији политичар у Црној Гори и велики ерудита др ВЛАДИМИР ЛЕПОСАВИЋ, доктор правних наука који никад није био члан ниједне комунистичке и неокомунистичке партије и антинародне мафије. По мом дубоком убјеђењу коначно се појавио човјек који може и мора да предводи српски национални корпус у Црној Гори, а касније ће др ВЛАДИМИР ЛЕПОСАВИЋ бити предсједник Црне Горе.  Апелујем овом приликом на све моје пријатеље у Црној Гори да гласају за др Владимира Лепосавића.
      Владимир Лепосавић  рођен је у Бару 24. aвгуста 1984. године. Дипломирао је 26. јуна 2008. године на Правном факултету Универзитета у Београду са просјечном оцјеном 10.
Троструки је добитник награде Универзитета у Београду за стручне радове у области правних и економских наука, добитник престижне Фулбрајтове награде за постигнуте академске и професионалне резултате.
Од 2008. године радио је као асистент предавач на Правном факултета Универзитета Медитеран у Подгорици], а у периоду од 2016. до 2018. године радио је као предавач у звању доцента на Факултету за пословне студије и право Универзитета Унион — Никола Тесла у Београду. Бивши је министар правде, мањинских и људских права у Влади Здравка Кривокапића од 4. децембра 2020. до 17. јуна 2021. године и члан правног тима Митрополије црногорско-приморске. Разријешен је дужности министра правде у влади Здравка Кривокапића зато што је бескомпромисно бранио српске виталне интересе.
     Ово је само дио дебелих разлога који др Владимира Лепосавића препоручују да укрупни српски национални корпус у Црној Гори, који је расут на сијасет комби странака,  да усправи посрнулу Црну Гору на националном, економском и политичком плану. Да закључим, коначно се појавио  неко ко има Светосавску ширину образа испод три прста, неко ко је у себи објединио његошевску  мудрост, етичку снагу Марка Миљанова, на свјетолоносним путевима  Светог Петра Цетињског, Светог Василија Острошког.

Sapienti sat!