Петар Милатовић Острошки: Нови свјетски поредак као лијеви и десни нови свјетски тоталитаризам

Петар Милатовић Острошки
     Глобализам није творевина 21 вијека већ почетком 20 и то најприје као лијеви, а касније као десни. Наиме, послије Француске револуција (1789—1799), иза масонских кулиса започет је процес примитивизације цивилизације. Најприје у сред Првог свјетског рата кроз увођење комунизма на истоку Европе и то је лијеви глобализам,  да би у Другом свјетском рату глобализам  на западу  Европе био уведен као фашизам и нацизам и то је десни глобализам.

   Творци десног глобализма, односно фашизма и нацизма, демонтирали су ту црну сатанску машинерију из неколико разлога. 

    Први је да прикрију стварне креаторе. Подјсећам. У Европи је забрањено презиме Хитлер. Ја сам лично у телефонском именику  Тел Авива нашао осам фамилија са презименом Хитлер,  као што сам у телефонском именику  Беча нашао750 породица сапрезименом Броз, а ово може да провјери свако ко је иоле писмен и ко жели.

     Други разлог је искључиво профитерске природе. За само један народ на свијету се каже да је претрпио геноцид изгубивши 6 милиона људи, а зар Руси нису претрпјели геноцид  кад је страдало 25 милиона Руса, или Пољаци којих је страдало пет и по милиона, или Срби којих је страдало милион и седам стотина хиљада. 

  Дакле, десни глобализам, који смо запамтили кроз Хитлерову синтагму „НОВИ  ПОРЕДАК“, запамтите, ограничен само на Европу, срушен је 1945. године у режији оних истих који су га инсталирали  и као кукавичје јаје подметнули западној Европи.

     Десни глобализам кроз фашизам и нацизам, послије Француске револуције и уништења Галског духа, уништио је, прије свега, још једну велику европску нацију – њемачку;  а лијевим глобализмом кроз комунизам покушано је уништење руске нације; дакле три европске нације бацити на колена, али енглеску оставити нетакнуту. Зашто? Одговор је јасан у упитној ријечи!

     Да не би неко био у дилеми, циљ је био и остао – спријечити стварање континетлане осовине: Париз-Берлин- Москва-Пекинг-Њу Делхи, јер само континенталне осовине су хиљадугодишње, за разлику од морских осовина. Подсјетимо се примјера из историје.

    Овај "нови свјетски поредак" није ограничен, као онај Хитлеров "нови поредак" само на Европу, већ на читав свијет, што значи да су неохитлеровци испод разних боја, идеологија и религија већи Хитлери и од самог Хитлера.

     Свједоци смо да је лицемјерни Запад свој дојучерашњи , условно речено „антикомунизам“ замијенио школским примјерима АНТИПРАВОСЛАВЉА, о чему сам говорио 21. децембра 1991. године испред аустријског парламента и америчке амбасаде, као и да је судбина Срба на Балкану само увертира у планирану судбину Руса која ће услиједити,  због чега сам сатанизован као ултранационалистички Србин у медијима на њемачком говорном подручју!

     Садa се неко пита: па зашто је лијеви глобализам, кроз комунизам остао на истоку Европе и послије Другог свјетског рата. Одговор је једноставан.  Тај лијеви глобализам је био у функцији уништења ПРАВОСЛАВЉА. Оног тренутка кад су творци лијевог глобализма схватили да комунизам, као глобалистичко средство, није разорио Православље од 1918. до 1990. године; творци лијевог глобализма (комунизма) су га срушили и истовремено  распарчали ондашњи Совјетски Савез на 15 државица, а тај сценарио је поновљен и у ондашњој Југославији у периоду од 1991. до 1999. године, мада на нашим просторима просец распарчавања српске етничке и историјске територије још није завршен све док се, поед Косова и Метохије не отме Источна Србија, Војводина и Стари Рас, односно док се Србија не сведе на ону предкумановскуСрбију 1912. године, дакле ону прије Првог Балканског рата.

     Данас нам подмећу нови тоталитаризам кроз синтагму „нови свјетски поредак“ који није ништа друго до најлицемјернија синтеза два претходна тоталитаризма, наци-фашистичког и комунистичког, јер све оно што смо имали у фашизму, националсоцијализму и комунизму, данас имамо софистицираније у „новом свјетском поретку“ који је обичан еуфемизам за – нови свјетски тоталитаризам! Као што се еуфемизам везује  за празноверје и религиозне забране, тако такозвани „нови свјетски поредак“, као најогољенији нови свјетски тоталитаризам, везује за празновјерје популуса који је натјеран да вјерује у невјероватно и истовремено попут најгоре секташке догме забрањује се слободно креативно мишљење јер би оно угрозило општу тенденцију ставрање теглећих робова умјесто мислећих створова! Зато је данас сумњив свако ко је чврсто наслоњен на свете завјете предака и иде се толико далеко да момотно могу отворено рећи да су наши часни, умни и јуначки преци дочекали да им суде неки нечасни, малоумни и кукавички унуци и праунуци!

     Те нечасне, малоумне и кукавичке унуке и праунуке данас видимо на политичкој позорници с лијева,  с десна и по средини „службиних“ продуката, јер у пиатњу је неколико служби, домаћа и многе стране. Не бих сада о детаљима који су довољан повод за неку другу елаборацију.

     На крају, циљ новог свјетског тоталитаризма је у функцији уништења Европе и онемогућавање стварања континенталне осовине Париз-Берлин- Москва-Пекинг-Њу Делхи и умјесто ње подметање кукавичјег јајета овој цивилизацији кроз трансатлантску илузију коју чак и слијепци морају да виде.


(Предавање др Петра Милатовића Острошког у „Конгресној кући“ у Бечу 15. октобра 2012. године)