Петар Милатовић Острошки: Јаков и Мило из истог шињела

Драги рођаче, да сам прије неки дан умро (мада нећу умријети још дуго, иако се неки труде да што прије умрем  са подметањем пушака испред моје куће у мојој одсутности ), дакле да сам јуче умро  не бих знао да добро познајеш Boaz“, односно масонско руковање притискањен палца о зглоб кажипрста, што си нам недавно показао у Ватикану поздрављајући се са папом Фрањом (рођено име и презиме - Хорхе Марио Бергољо) и државним секретаром Свете Столице кардиналом Петром Паролином.

То што добро познајем све масонске ритуале,  сасвим је нормално, јер сам за последњих педесет година много чланака објавио у домаћој и свјетској штампи о масонској злоупотреби вјере, нације, подређивању различитих идеологија, међусобно супротстављених са истим циљем, прецизно дефинисаним у „протоколима...“ .

Видим да и ти добро познајеш масонско руковање, па хајдемо да заједнички објаснимо неупућенима шта оно значи и какво је, мада је наше познавање масонских поздрава са дијаметрално супротних позиција: ти познајеш као припадник,  а ја као противник масонерије!



Твоје руковање са садашњим папом није оригинално већ само копија руковања Мила Ђукановића  са ондашњим папом Бенедиктом
XVI (рођено име и презиме - Јозеф Алојз Рацингер), прије скоро девет година, конретно 2015. године у Ватикану, као и са секретаром Свете Столице кардиналом Петром Паролином, а и касније са данашњим папом у октобру 2018. године.

Руку на срце, и твој Ђукановићеви позиви папи да посјети Црну Гору у истој су равни као да су папу позвале Милуша Крњова из Трсе у Пиви, или Ајша Хусеинова из Рожаја.
Вратимо се тајни руковања званог „
Boaz“.  Mасонско руковање притискањем  палца о зглоб кажипрста другог лица назива се по Боазу,  једном од стубова  на источној страни Соломоновог храма,  и овај  са  другим, десним  стубом Јакин, представља Хебрејски закон звани Мишпат. Стуб  Боаз је у вези са начином владања, дијељењем правде, представља снагу.

Да закључим, твоје и Ђукановићево  масонско руковање један је од показатеља да сте обојица поникли из истог шињела.

Sapienti sat! (Паметноме доста)